Trädfällning

tradfallningSkog och Terräng hjälper er på ett säkert sätt att ta ner träd som t.ex. blivit för stora, sjukdomsdrabbade, stormskadade eller helt enkelt står på fel plats. Vi har utbildningen och erfarenhet som krävs för en säker trädfällning.

Alla trädfällningsjobb börjar med ett kostnadsfritt offertförslag beroende på hur arbetet och trädet/träden ser ut samt övriga önskemål från kunden, exempelvis borttransport av stammar och avverkningsrester. Vi har gällande försäkringar för alla typer av de arbeten vi åtar oss.

Att fälla ett träd är ett stort beslut som man inte skall ta så lätt på. Döda eller döende träd fälls dels ur en hälsosynpunkt och dels av säkerhetsskäl och/eller av estetiska orsaker. Ett träd som drabbats av sjukdom eller har döda delar/grenar utgör en hälsorisk för förbipasserande och bör därför kanske fällas eller iallfall beskäras.

Det finns också levande och friska träd som måste tas ned då de tränger och stör andra träd, byggnader, vägar eller elledningar. Vid dessa situationer är det inte att rekommendera att utföra jobbet själv då det kan innebära både en stor fara och en hög kostnad om arbetet misslyckas. Utan kontakta an professionell trädfällare som vet hur arbetat skall genomföras på ett säkert sätt.

Kontakta oss redan idag!

Hör av dig till oss så vi får höra mer om vilket problem du står inför när det gäller trädfällning. Oavsett om det är ett litet eller stort uppdrag så kan vi stå till tjänst.
Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Du kan skicka ett mail på info@skoochterrang.se eller slå en signal på tel. 070-615 53 13